SUPER BAL STUDENȚESC LA CRAIOVA

Convenția Organizațiilor Studențești împreună cu cele 12 asociații din cadrul Universității din Craiova, au conturat pe 24 noiembrie, filmul celui mai amplu și fabulos eveniment al studenților din țară, Balul Studenților Craioveni.

Seara a început cu prezentarea concurenților reprezentanți ai facultăților Universității din Craiova la concursul de Miss&Mister, prin defilarea în costumația specifică tematicii ,,All around the world’’.

Liviu Vârciu a menținut atmosfera pe tot parcursul evenimentului. Între probele  concurenților,  spectatorii au avut parte și de o surpriză, anume un număr de 12 studenți talentați, fondatori ai trupei Universității din Craiova, au încântat publicul cu fel și fel de melodii din toate domeniile muzicale.

Artiștii de top, îndrăgiți de public, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, au făcut un super show live împreună cu cele 6000 de voci, care au fredonat în continuu unele dintre cele mai virale melodii din topurile muzicii românești.

        Decernarea titlurilor de Miss&Mister UCV 2022 a fost încărcată de foarte multă emoție și suspans,  titluri oferite de Rectorul Universității din Craiova, Cezar-Ionuț Spînu, și Președintele Senatului Universității din Craiova, Geo Leonard Mănescu și Ionuț Cristian Ene, Președintele Convenției Organizațiilor Studențești.

Petrecerea a continuat și după decernarea premiilor, la un after party de senzație  cu echipa KissFM Party, împreună cu ONE MAN SHOW MC TOM și DJ EMIL SAFTA.

,,Balul Studenților Craioveni este dovada clară că prin muncă și dorință putem realiza imposibilul. Seara trecută a fost un real succes, fiind cel mai mare eveniment din țară de acest gen. Suntem foarte bucuroși, deoarece putem sprijini punctul central al acestui eveniment, respectiv ,,Fabrica de fericire”.

Proiectul nostru caritabil va bucura și anul acesta sute de copii din medii defavorizate, oferindu-le șansa la o viață normală și decentă, cu ajutorul oamenilor care s-au alăturat proiectului nostru prin donații și al sponsorilor proiectului.”- a declarat Secretarul General al Convenției Organizațiilor Studențești, IOVAN CRISTIANA ȘTEFANIA.

Acest eveniment a fost susținut cu ajutorul sponsorilor evenimentului: ASOCIAȚIA „JOC RESPOSABIL”, ADE GAS, MENTOR – THE WEAR MAKER, RAMADA PLAZA CRAIOVA, ARD SECURITY, QFORT, CLUB ARCADE, UNIVERSITATEA CRAIOVA, CRUSH BAR&LOUNGE, LIFE TIME EVENTS GRADUATION, DOCARA CONF, SMART CUP, PIRELLI, DESSERTIME, STAGERRY, PROPER PIZZA&PASTA,  DAVID`S PIZZA, EPOCA STEAK HOUSE&WINE BAR, DIVERSINST, THE EVENT PLANNER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.