Teatrul Colibri prezent la Festivalul Internațional de Animație

Teatrul Colibri, cu spectacolul „PIC“ la festivalul timișorean „Sub bagheta lui Merlinׅ“

După proaspăta premieră „Ridichea uriașă“, de Alina Nelega, regia Gavril Cadariu, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova pornește la drum, spre Timișoara, pentru a participa la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a VIII-a, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin.

Miercuri, 04 octombrie 2023, publicul timișorean se va bucura de spectacolul „Pic“, de Ana Cucu Popescu și Delia Gavlițchi, regia Delia Gavlițchi, scenografia Tünde Tomos, muzica Claudiu Fălămaș, coregrafia Cătălin Filip, cu actorii: Oana Stancu, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari.

<<„Pic“ este un spectacol nonverbal, despre inocență și puritate, despre descoperirea universului prin bucuria pe care o întrupează o poveste cu păpuși. „Pic“ este o reinterpretare în manieră originală a relației ancestrale dintre lumină și întuneric, relație întruchipată de Soare și Lună. Universalitatea temei cuprinde și elemente esențiale, precum apa și formele ei, dar și transpunerea artistică a conceptelor antagonice: frig – cald, într-o manieră artistică prietenoasă, accesibilă și contemporană.>>

Spectacolul va fi prezentat pe scena Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely din Timișoara, miercuri, 04 octombrie 2023, ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.