Costeluș și-a angajat toate rudele pe moșia de la primărie

Disperarea social-democratului Gheorghe Costeluș Ilie de a lăsa “moștenire” tatălui său moșia din Primăria Filiași ar putea fi cauzată și de dorință fostului edil incompatibil de a acoperi toate angajările făcute pe timpul mandatului său. În fiecare compartiment au apărut pe lista salariaților rude ale acestuia sau apropiați care de-a lungul anilor i-au fost alături.

Deschidem lista angajaților VIP din Primăria Orașului Filiași cu Gina Șerban, cumnata fostului edil Gheorghe Ilie Costeluș, care lucrează ca și consilier în Compartimentul Administrația Cimitirelor. De asemenea, fiica șefei de la Resurse Umane Georgeta Mitroi, Andra, și-a găsit și ea de lucru, un post de inspector în cadrul Compartimentului Fonduri Europene. Tot pe filiera protecției membrilor de familie a apropiaților, pe lista angajaților din Primăria Filiași apare la Compartimentul cu Publicul un anume Irinel Nicolae Roșu. Bărbatul este ginerele uneia dintre cele mai înfocate susținătoare a lui Gheorghe Ilie Costeluș, o oarecare “spălătoreasă”, cum îi spun gurile rele prin Filiași Elenei Cruceru, membră PSD, care poate fi observată cu ușurință în pozele din campania electorală a fostului edil incompatibil. Printre norocoșii care și-au găsit un loc de muncă în administrația locală din Filiași se numără și Mihaela Țărvuică, care este consilier în cadrul Buget Contabilitate. Oamenii din Filiași susțin că aceasta este cumnata lui Cristian Coraci, un vechi partener de afaceri al fostului edil care și-a pierdut mandatul după ce Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil, verdict confirmat de mai multe instanțe.

Vino, mamă, să mă vezi, cum lucrez la Spații Verzi !

Ion Popi este șeful Compartimentului Spații Verzi iar acesta are în subordine o mulțime de angajați, o parte dintre aceștia găsindu-și de lucru în ultimele luni în administrația locală filișană. Deschidem lista cu socrul unui om de afaceri craiovean, prieten cu Gheorghe Ilie Costeluș. Ion Ciungulescu este muncitor calificat și face echipă bună cu Petrișor Tudorică, care are relații de rudenie cu membru PSD Samfir Gheorghe Draga. Urmează Nicolae Draga, și el rudă a susnumitului social-democrat. Și fiica lui Samfir Gheorghe Draga a fost și ea angajată tot la acest compartiment. Florentina Roxana Draga va face carieră în atribuțiile sale de înfrumusețare a orașului. “Spălătoreasa” de la spital, Elena Cruceru, a reușit să “îl facă om” și pe Cristian Sugu, tot la Spații Verzi, o rudă a susținătoarei fostului edil. Georgeta Bălașa este o rudă a fostului primar și a actualului consilier local Marin Gheorghe, cu atribuții de edil șef. Aceasta lucrează și ea în același compartiment. Omul de casă al lui Costeluș, Virgil Fundeanu, apare și el pe lista noilor angajați, probabil fostul edil a considerat că ar fi mai bine ca cel care îi are grijă de ogradă să aibă un venit sigur, ca și personal contractual.

Printre salariaţii administraţiei locale din Filiaşi, pare a se regăsi şi apropiaţi ai fostului viceprimar Florescu. Ar fi vorba de soţia vărului său primar, Maria Diţescu, care activează în Compartimentul Buget Contabilitate. Pe site-ul primăriei Filiaşi se regăsesc doar o parte dinn declaraţiile acestora de avere, actualizate la nivelul anului 2020. Însă, mulţi dintre salariaţii din administraţia locală din Filiaşi pare-se a fi uitat că trebuie să îşi depună acest document.

Vă prezentăm mai jos o listă cu o parte dintre persoanele care şi-au găsit de muncă, în ultimii ani, în cadrul Primăriei Oraşului Filiaşi. Rămâne de văzut ca organele competente să stabiliească dacă acestea au vreo legătură cu liderii administraţiei locale. De asemenea, locuitorii oraşului Filiaşi cunosc şi ei foarte bine care sunt legăturile dintre aceste persoane şi exponenţii Primăriei Oraşului Filiaşi!

Şerban Gina, Mitroi Andra, Marian Dumitrescu, Irinel Nicolae Roşu, Mihaela Ţărvuică, Mihaela Ciulpa, Elena Cârstea, Cristina Răscăcea, Iuliana Laura Ionaşcu, Simona Popi, Claudia Săndică Ştiucă, Andreea Ciurea, Elena Ruxandra Vlăsceanu, Ion Ciungulescu, Petrişor Tudorică, Nicolae Draga, Ştefan Ţiclete, Cristian Şugu, Virgil Fundeanu, Georgeta Bălăşa, Florin Pandelică, Dan Grigore, Rodica Ghidarcea, Nicoleta Enache, Paulina Drăguşin, Iulia Păduraru Varjan, Nicolae Roşoga, Raluca Andrei, Denisa Cornelia Păun, Gheorghe Ion Matei, Ioana Răscăcea, Ionelia Miu, Roxana Florentinta Draga, Ileana Popescu,  Daniela Bălăceanu, Maria Diţescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.