SUPER BAL – MAI MULTE FAPTE BUNE

După o pauză de aproape 2 ani, studenții Universității din Craiova in parteneriat cu Royal Models Agency vin cu forțe proaspete și o energie de neegalat. S-au unit ca o frumoasă echipă, cele 12 Facultăți, și iși propun să realizeze cel mai mare bal al bobocilor, BALUL STUDENȚILOR CRAIOVENI, care va avea loc pe data de 24 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Se pregătește un eveniment cum nu s-a mai obișnuit în altele ce aveau în prim-plan bobocii. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești împreună cu band-ul vor face show pe scena Sălii Polivalente, fiind în topul celor mai iubiți artiști la momentul actual.

Seara se va încheia cu un After Party asigurat de echipa KISS FM PARTY, unde toți cei prezenți la eveniment vor putea sărbători pana la orele dimineții reusita unui eveniment gradios, împreună cu ONE MAN SHOW MC TOM și DJ EMIL SAFTA.

Nici prezentatorul nu este ales întâmplător, Liviu Vârciu fiind omul care promite o atmosferă de neuitat. Studenții craioveni garantează distracția și voia bună, creând amintiri de neuitat.

Dacă am menționat ce concept inedit aduc tinerii studenți legat de invitații surpriză, trebuie spus că nu s-au oprit aici. Inima acestui bal este proiectul ”Fabrica de Fericire”, ce anul acesta a ajuns la a X-a ediție încărcată de energie și fapte bune, iar cu fiecare nouă ediție a acestui proiect, studenții își doresc să ajute mai mult decât la ediția anterioară.

”Fabrica de Fericire”, un proiect caritabil care a ajuns în inima multora datorită susținerii cazurilor speciale. Acest proiect a plecat de la o pură inițiativă a studenților voluntari din cadrul Convenției Organizațiilor Studențești din Craiova, care și-au dorit să ofere o mână de ajutor pentru semenii lor.

Imaginația și dorința de a face bine dau naștere unor idei minunate: oferind o seara de neuitat proaspeților studenți, dar și publicului ce va fi prezent la eveniment, pot fi ajutați copiii din medii defavorizate.

„Balul Studenților Craioveni, este un bal caritabil și ne propunem să susținem, ca în fiecare an, persoanele mai puțin norocoase. Intrarea la eveniment se va face sub forma unei donații ce se va merge către ”Fabrica de Fericire”. Prin oameni cu suflet mare s-au dus la final toate edițiile Fabricii de Fericire. Prin bucuria ta poți să fii părtaș și la bucuria altcuiva. Hai la bal și oferă bucurie! Pentru mai multe detalii legate de eveniment, vă invităm să ne urmăriți paginile de social-media.”

Facebook: Conventia Organizatiilor Studentesti UCV

Instagram: balul_bobocilor_ucv_2022

Tik-tok: balul_bobocilor_ucv2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.