Comunicat de Presă – Consiliul Județean Dolj

Cea de-a doua ediție a competiției sportive „Olimpiada de fotbal“, organizată de Consiliul Județean (CJ) Dolj, prin Clubul Sportiv Județean Știința „U“ Craiova, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, a debutat, duminică, în comuna Ișalnița.

La startul concursului, s-au prezentat echipe care provin de la școlile gimnaziale din județ, toți participanții urmând să beneficieze de mingii și echipamente de joc prin sprijinul acordat de CJ Dolj.

„18 echipe s-au prezentat, duminică, la prima oră a dimineții, pentru prima etapă a concursului, pe stadionul din comuna Ișalnița. Toți jucătorii au primit din partea Consiliului Județean Dolj echipamente sportive și fiecare echipă a primit câte două mingi pentru a avea tot ce este necesar pe parcursul meciurilor disputate.

Norocul a fost chiar de partea echipei gazdă, elevii Școlii gimnaziale din Ișalnița fiind cei care au câștigat prima etapă. Olimpiada de Fotbal este o campanie la care țin în mod special, o campanie a Consiliului Județean Dolj care este menită să încurajeze sportul, mișcarea și să fie o oportunitate de descoperire a talentului din școală. Mult succes tuturor participanților! Cei mai buni să câștige!”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Prima ediție a competiției „Olimpiada de fotbal” a fost câștigată de Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu“ Craiova, după ce a disputat trofeul în etapa finală la care s-au calificat alte cinci echipe: Școala Gimnazială Cerăt (ocupanta poziției a doua), Școala Gimnazială Bucovăț și Școala Nr. 1 Dăbuleni (ambele clasate pe locul al treilea), Liceul Teoretic „Gheorghe Vasilichi“ Cetate și Școala Gimnazială „Eliza Opran“ Ișalnița.

BIROUL DE PRESĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.