Un profesor de sport din Craiova, reținut pentru proxenetism

El își ademenea victimele prin metoda “lover boy”

Un profesor de educație fizică, din Craiova, a fost reținut de polițiștii doljeni, fiind acuzat de proxenetism în formă continuată. Cadrul didactic se folosea de metoda “lover boy”, convingând patru femei să se prostitueze în Germania, Italia și Norvegia.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată (patru acte materiale).

În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat.

În dimineaţa zilei de 03 mai a.c., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri. Este vorba de craioveanul Cosmin Constantin, profesor de educație fizică și sport la Liceul de Artă “Marin Sorescu”, unde este suplinitor, dar preda ore și la Liceul “Henri Coandă”.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată(patru acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Profesorul va fi prezentat în fața procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispuneri unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.