CFR Călători dă startul ”Trenurilor Zăpezii”

CFR Călători lansează, în perioada 10 ianuarie-28 februarie 2022, oferta ”Trenurile Zăpezii” la trenurile InterRegio care leagă cele mai căutate stațiuni montane pentru schi.

Potrivit CFR Călători, ”Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei.

Biletele pentru călătoriile cu ” Trenurile Zăpezii” vor beneficia de 25% reducere, de luni până joi, și pot fi achiziționate online, din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”, de la automatele amplasate în gări, de la casele de bilete sau de la agențiile de voiaj și de turism.

Reducerile tarifare sunt următoarele:

  • -25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.
  • -25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

CFR Călători ne oferă câteva exemple:

-prețul biletului cu aplicarea ofertei de reducere pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puțin față de prețul întreg;

-prețul biletului cu aplicarea ofertei de reducere pentru ruta Constanța – Brașov este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de prețul întreg;

-prețul biletului cu aplicarea ofertei de reducere pentru ruta București Nord – Vatra Dornei prețul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puțin față de tariful întreg.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here