Casele din Buzduc, mistuite într-un incendiu, reconstruite cu materiale de la Guvern

Guvernul a trimis, miercuri dimineață, prima tranșă de materiale de construcții pentru refacerea caselor și gospodăriilor afectate de incendiul care a mistuit satul Buzduc, în urma cu o lună.

Autoritățile locale au luat în primire fierul, urmând să ajungă și cimentul solicitat. Tot aici vor ajunge mai multe transporturi cu BCA și cherestea.

Materialele de contrucții obținute de de la Guvern, din Rezerva de Stat, la solicitarea Instituției Prefectului Dolj, au fost predate primarului din Drăgotești și vor fi utilizate pentru reconstrucția de la zero a caselor arse total în incendiul de acum o lună și pentru refacerea gospodăriilor afectate.  Valoarea produselor acordate ca ajutor umanitar este de 414.184,00 lei. “Mulțumesc încă o data Guvernului României pentru ca răspuns prompt solicitării noastre, mulțumesc Consiliului Judetean pentru ajutorul financiar. Sunt recunoscător pentru aceasta colaborare instituțională exemplară, care le-a întărit oamenilor din Buzduc convingerea că nu sunt singuri în fața nenorocirilor”, a declarat Dan Diaconu, prefectul județului Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.