”Opțiunea cea mai bună de acum este coaliția. Aștept în continuare o propunere de ministru. Vom relua discuțiile mâine.” declară Premierul Cîțu, după ședința coaliției de guvernare.

Premierul Florin Cîțu a declarat, în direct la Digi 24, că ”România trebuie să fie guvernată. Opțiunea cea mai bună de acum este coaliția. În continuare aștept o propunere. Portofoliul este al PLUS. Sper să vină cât mai repede nominalizarea. E o situație importantă”.

Sursă Foto:  Inquam Photos / George Călin

La finalul ședinței, liderii coaliției de guvernare au făcut și ei declarții de presă. ”Am analizat ipotezele și scenariile de lucru în baza cărora vom putea ajunge la o decizie. Vom continua discuțiile mâine la ora 16. Sper să ajungem la o decizie”, declară vicepremierul Dan Barna.

În același timp, președintele UDMR Kelemen Hunor, a spus: ”Trebuie sa vedem cum ieșim din acest impas. Trebuie să continuam împreuna, fără să lezăm atribuțiile premierului. Vom susține în continuare această coaliție. Sunt convins că  mâine la ora 16, când vom continua discuțiile, vom găsi o soluție. Suntem oameni responsabili. Această coaliție trebuie să continue”.

Liderii coaliției de guvernare s-au reunit în ședință astăzi, pentru a discuta viitorul alianței, dar și problema Ministerului Sănătății, preluat ca interimar de premierul Cîțu, care și-a delegat atribuțiile secretarului de stat Andrei Baciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.