Serialul “Stăpânul Inelelor”, viitoare producție Amazon, va fi cel mai scump serial realizat vreodată. Sezonul 1 costă 465 de milioane de dolari, o sumă de patru ori mai mare decât un sezon din “Urzeala Tronurilor”.

Petr Kahanek | Dreamstime.com
Petr Kahanek | Dreamstime.com

Amazon a plătit 250 de milioane de dolari doar pentru drepturile de autor, iar întreg serialul va costa un miliard de dolari. Costul primul sezon este atât de mare deoarece cuprinde decorul, costumele și recuzita care vor fi utilizate pe tot parcursul seriei.


Comparativ, trilogia The Hobbit a lui Peter Jackson deține în prezent recordul pentru cea mai scumpă producție de film din istorie, de aproximativ 623 milioane de dolari.

Acțiunea noii serii se petrece cu mii de ani înainte de povestirile cuprinse în romanele și filmele “Hobbitul” și “Stăpânul Inelelor”. Serialul va conține atât personaje “familiare, cât și noi”, precum și “cel mai mare personaj negativ care a izvorât vreodată din stiloul lui Tolkien”, conform descrierii oficiale. 


Filmările au loc în Noua Zeelandă și seria va cuprinde, probabil, cinci sezoane. Nu a fost anunțată o dată oficială de lansare, dar reprezentanții Amazon au afirmat că speră ca serialul să fie difuzat la finalul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.