Filişeni, Costeluş vă minte: Penny şi Profi aşteaptă să depuneţi CV-urile la companii, nu la primărie!

Lupta politică îi poate transforma uşor pe unii dintre actori din politicieni oneşti în adevăraţi baroni Munchausen, unul dintre exponenţii contemporani ai acestuia fiind Costeluș Ilie Gheorghe, promotorul campaniei electorale al tatălui său, Marin Gheorghe. Costeluș le promite filişenilor că a creat 300 locuri de muncă şi umblă prin Filiaşi să adune cv-uri ale locuitorilor, promiţându-le un venit sigur dacă îl vor vota pe tatăl său pe 27 iunie, la alegerile locale parţiale.

Zilele trecute, pe pagina personală a lui Gheorghe Ilie Costeluş au fost postate câteva imagini cu o construcţie unde va funcţiona un depozit al unuia dintre binecunoscutele firme de retail din piaţa alimentară. Costeluş, aşa cum bine îl cunoaşte lumea, se împăunează cu o investiţie privată, lăsând lumea să creadă că locurile de muncă sunt asigurate de administraţia locală, manipulând astfel populaţia Filiaşiului în eventualitatea obţinerii de voturi la alegerile de duminica viitoare. Ceea ce nu ştiu oamenii este faptul că în astfel de companii cei care realizează angajările sunt chiar specialiştii de Resurse Umane ale acestora şi nu permit ca un fost primar de oraş să le folosească numele într-o campanie electorală manipulatoare. Şi ca dovadă că vestea a fost împrăştiată prin oraş în sensul că Primăria Filiaşi, condusă tot de incompatibilul Costeluş cu ajutorul marionetei căruia îi spune tată, se ocupă de angajări, oamenii au lăsat comentarii pe profilul acestuia. Însă, în loc să dezmintă o astfel de informaţie manipulatoare, Costeluş dă apă la moară oamenilor, postând emoticon-uri tip rugăciune. Nu ştim dacă acest individ se roagă să nu piardă tatăl său lupta electorală şi lumea va afla câte minciuni le-a vândut el de-a lungul anilor sau se roagă să primească şi el un post de manipulant la compania care într-adevăr face aceste angajări.

CV-urile direct la angajator, nu la Costeluş

Spre exemplu, pentru a le demonstra filişenilor că disperatul Costeluș îi manipulează, la o simplă căutare pe site-ul celor de la Penny veţi putea observa că la rubrica Cariere sunt descrise şapte posturi disponibile pentru angajare. Tot acolo sunt specificate cerinţele angajatorului, bonsurile pe care le va primi viitorul angajat dar şi o rubrică unde doritorii unui loc de muncă trebuie să facă upload CV-ului (nota redacţiei pentru scriitorii de texte din echipa lui Costeluş: document word în care să fie menţionată pe lângă nume, prenume, date de contact, studii etc. şi experienţa în domeniu), dar şi unei scrisori de intenţie. Şi cei de la Profi au pe site-ul lor o secţiune pentru angajări. Pentru a face parte din echipa acestora, doritorii trebuie să aplice direct la angajator şi nu la Costeluș Ilie Gheorghe. Facem precizarea că pentru multe dintre aceste posturi, cele două companii au dat deja startul, iar pentru unele termenul limită de depunere a CV-urilor şi a scrisorilor de intenţie este 25 iulie 2021. Cum după 27 iunie 2021, Costeluş Ilie Gheorghe va avea mult timp liber la dispoziţie, posibil ca acesta să completeze personal aplicaţia pentru fiecare filişan pe care l-a dus de nas cu angajarea. Şi după ce termină de scanat cele aproximativ 700 de cv-uri despre care prietenii lui spun că le-ar fi primit până acum, să completeze unul şi în nume propriu. Nu de alta, dar nu credem că va mai putea obţine postul de consilier al primarului având în vedere că cel mai probabil va fi cercetat de organele competente, alături de echipa din Primăria Filiaşi, pentru lucrări de asfaltare fără autorizaţie în perioada campaniei electorale pentru a strânge capital electoral.  

Reamintim că la Filiaşi se vor organiza alegeri locale parţiale după ce Costelul Ilie Gheorghe a pierdut definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate din cauză incompatibilităţii pe care au descoperit-o inspectorii de integritate. Din cauza încălcării legii, postul a rămas vacant.  

Costeluş se laudă cu investiţii private şi locuri de muncă ale unor companii străine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.