Liberalul Daniel Pităroiu: Lupta politică ar trebui să se contureze în jurul unor proiecte administrative

Liberalul Daniel Pităroiu a fost validat de membri PNL Dolj candidatul pentru funcția de primar al orașului Filiași, funcție rămasă vacantă după ce fostul edil, Ilie Costeluș Gheorghe, a încălcat legea și a fost declarat incompatibil de inspectorii Agenției Naționale de Integritate și mai apoi de mai multe instanțe de judecată.

Pităroiu, însoțit de colegii liberali, și-a anunțat decizia, duminică, și a mers printre filieșeni pentru a le face cunoscută dorința sa de a conduce administrația locală din Filiași, lăsată pe mâna tatălui fostului edil, Marin Gheorghe, din postura de consilier local. În timpul discuțiilor cu cetățenii, liberalul Daniel Pităroiu le-a spus oamenilor despre proiectele lui administrative. „Îmi doresc să stau de vorbă cu fiecare locuitor al orașului, să îi prezint proiectele mele pentru modernizarea localității în care locuim. I-am avut alături pe colegii de partid și cred că îi voi avea aproape, pe 27 iunie, și pe filieșeni. Este normal ca un candidat să nu fie simpatizat de toată lumea, ca fiecare cetățean să aibă anumite opțiuni politice. Eu le respect pe ale tuturor și consider că lupta politică ar trebui să se contureze în jurul unor proiecte menite să îmbunătățească viața alegătorului, sa dezvolte comunitatea locală”, a declarat liberalul Daniel Pităroiu.

Reamintim că în cursa pentru fotoliul de primar al orașului Filiași a mai fost anunțată candidatura social-democratului Marin Gheorghe, tatăl fostului edil declarat incompatibil de ANI. Costeluș Ilie Gheorghe este cel care coordonează activitatea tatălui său, folosindu-l am putea spune ca o marionetă pentru a nu pierde puterea în Primăria Filiași, acolo unde și-a angajat mai multe rude, dar și prieteni. Vom demonstra în materialele următoare cum a reușit Costeluș și apropiații săi să căpușeze și sistemul sanitar din Filiași, dar și cum mai multe instituții au derulat contracte comerciale cu firmele controlate de fostul edil care a încălcat legea și a fost declarat incompatibil de justiția din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.